TrekkerBase.hu - Hírek
A reklámozott oldal tartalmáért a TrekkerBase.hu portál felelősséget nem vállal!

Menü
Főoldal
Hírek
Képgaléria
Ajánlj minket
AdminTeam
Fórum (szünetel)

Admin Login

Képgaléria
182 kép van feltöltve

A pillanat képe:Szeretnék képet beküldeni!

Szavazás
Elindult a ST:Discovery
Hogy tetszik az új sorozat?
Az eddigi legjobb ST sorozat!
Egész jó
Pocsék
Miért nem a Nemesis után játszódik???

Szavazás állása

LEGek
LEG

Olvasottabb hír:
Star Trek MMORPG

Többször megnyitott kép:
stxi_1280.jpg

Több vendég (online):
174

Hírek


#4 Star Trek MMORPG 2004-09-11 15:31:52 Típusa : Star Trek
Online szerepjáték készül a Star Trek világából - derült ki a héten a két éve működő Perpetual Entertainment közleményéből. Beta teszt 2006-ban, végleges megjelenés 2008-ban várható


2007-től felfedezhetjük a 24. századi Star Trek univerzumát egy MMORPG (Massivley Multiplayer Online Roleplaying Game) keretein belül - a TNG, a DS9 és a Voyager időszakában. Ez a néhány éve elterjedt, rendkívül sikeres játékstílus olyan számítógépes játékot takar, amely egyesíti a szerepjáték élményét az interneten történő, több száz vagy több ezer játékossal való online játék élményével.

A játékosok karakterei a Csillagflotta szolgálatában állnak majd - szolgálatuk közben szereznek tapasztalatokat és rangokat. A Csillagflotta különféle küldetéseket fog adni számukra, és ezek egy részéhez biztosít majd saját hajót is. A missziók teljesítése közben pedig akár a legendás Enterprise-al is összefuthatnak majd, akárcsak a Star Trek univerzum egyéb legendás karaktereivel.
Több tucat különböző hajótípus áll majd a karakterek rendelkezésére - ezekkel természetesen harcolni is lehet majd. A játék egyik fő vonulatát a különféle hajók egyedivé alakítása, módosítása, fejlesztése fogja adni. Ugyanakkor, lesz rengeteg lehetőség arra is, hogy a karakterek egy-egy bolygó felszínén kalandozzanak.
Rengeteg fajból válogathatnak majd a játékosok, de egyelőre a pontos lista még nem ismert. Kezdetben azonban csak a Csillagflotta kötelékében szolgálhatnak a karakterek - egy későbbi kiegészítő azonban majd orvosolhatja ezt a korlátozást, így például bejöhetnek olyan nagyhatalmak, mint a Klingon Birodalom is. Ezzel párhuzamosan pedig elképzelhető egyéb idősíkok behozatala is - mint például az Enterprise korszakában történő játék, vagy esetleg egy későbbi jövő.

A fejlesztőcégnek adott licensz kiterjed valamennyi sorozatra, így meglehetősen szabad kezük van annak érdekében, hogy minél jobb játékélményt próbáljanak biztosítani a játékosok számára. A sorozatokhoz való hűség érdekében pedig hozzáférhetnek bármilyen anyaghoz, meg tudják keresni a készítőket is.

A beta teszt 2006-ban indul, a végleges változat kiadását 2007-re datálják a készítők. A játék csak PC-n lesz hozzáférhető, és havidíj ellenében használható.

Forrás: SF.HU
VisszaÍrta : Irwine_Megtekintve : 48422x


Fejleszti az Irwine_ software © [ :) ]